Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

1ο FORUM INTERNAZIONALE DELLA PACE Lugano 2011

Fedra Rachouti

FORUM DELLA PACE

30 Settembre – 2 Ottombre 2011


PALAZZO DEI CONGRESSI

 LUGANO HELVETIA


Organization
MaffeisNetwork SA
Charis Karatzas, Flavio, Natalia Chatzipanagi, Georgios Rachoutis, Fedra Rachouti, Dr Stavros Rantas, Georgios Skordas

H Φαίδρα Ραχούτη, ο Γιώργος Ραχούτης και ο Γιώργος Σκορδάς, μέλη του Πολιτιστικού Συνδέσμου Καλλιτεχνών του Ευβοϊκού Κέντρου Τεχνών, παρουσίασαν μουσικά ακούσματα της Ελλάδας στο Λουγκάνο της Ελβετίας, με την υποστήριξη του Dr Σταύρου Ραντά προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας του Ticino. Προσκεκλημένοι μεταξύ άλλων μουσικών απ’ όλο τον κόσμο, έλαβαν μέρος στο 1o Διεθνές Φόρουμ για την ειρήνη, που διοργάνωσε η πολιτιστική εταιρεία  MaffeisNetwork SA, στις 30 Σεπτέμβρη έως 2 Οκτώβρη, στο Pallazzo dei Congressi στο Λουγκάνο.
Με τη συνοδεία κιθάρας και μπουζουκιού η Φαίδρα Ραχούτη ερμήνευσε τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη, αποσπώντας τις καλλίτερες εντυπώσεις και τα παρατεταμένα χειροκροτήματα του κοινού.
Την Ελληνική παρουσία στο διεθνές Φόρουμ αντιπροσώπευσαν τιμής ένεκεν ο πιανίστας - καλλιτέχνης της UNESCO Κύπριος Κατσαρης και ο διευθυντής του φεστιβάλ κλασσικής μουσικής Ναυπλίου Γιάννης Βακαρέλης, με το κοντσέρτο για pianoforte ‘’Μελωδίες για την ειρήνη’’.
Συμμετέχοντες καλλιτέχνες:
Angelo Branduardi , Sanah Sayed, Alessandra Donnelli, Teira Yamashita, Fedra Rachouti, Georgios Rachoutis, Georgios Skordas, Marija JankovicSwiss Music Center Lugano, Caterina PaganiScuola media di Gravesano, Akas Branko Radicevic Lugano, Claudia Aldini, Zeno Gianola, Cyprien Katsaris, Janis Vakarelis, Ferzan e Ferhan Onder, Sveti Sava Bellinzona, Moto Perpetuo, Franco CesariniCivica Filarmonica di Lugano, Coro Vox Nova.


 

 

                                                            Angelo Branduardi
                                                Fedra Rachouti 
Georgios Rachoutis                            Georgios Skordas
Γιώργος Ραχούτης, Γιάννης Βακαρέλης, Ferzan Onder, Κύπριος Κατσαρης, 
Ferhan Onder, Φαίδρα Ραχούτη, Γιώργος Σκορδάς.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου