Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Άνθρωπος Χρώματα Μουσική, ΑΘΗΝΑ 2010



Human, Colours, Music
International Mail Art Exhibition Athens
22 - 28 June 2010
Mail Art Project Thomai Condou

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κατά της Λευχαιμίας, παρουσιάζεται μια σημαντική διεθνής έκθεση Mail Art με τίτλο ’’ Άνθρωπος, χρώματα, μουσική ’’, στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, από 22 έως 28 Ιουνίου 2010.
327 καλλιτέχνες με 611 έργα, από 45 χώρες, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση συμμετοχής της επιμελήτριας Θωμαή Κόντου, δωρίζοντας τα έργα τους, τα οποία μετά την έκθεση θα δημοπρατηθούν για τους σκοπούς της διοργανώτριας Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρίας, με συνδιοργανωτές τη Λέσχη Φίλων Jose Carreras Ελλάδας – μάχη ενάντια στην Λευχαιμία και το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer.

Στο εικαστικό και συγχρόνως φιλανθρωπικό αυτό γεγονός που σκοπό έχει να προσφέρει μια ευκαιρία ζωής για τους συνανθρώπους μας, συμμετέχουν επίσης με έργα τους τα μέλη του Πολιτιστικού Συνδέσμου Καλλιτεχνών και Φίλων του Ευβοϊκού Κέντρου Τεχνών: Ευμορφία Γκίκα Ραχούτη, Γιώτα Μπακούτη, Κατερίνα Αρμενοπούλου, Μιχάλης Μπόχτης, Μαρίνα Ντόβρου, Γεώργιος Ραχούτης, Γιάννα Φιλάου, Μαρίνα Παπαστάμου, Ηλίας Γκίζας και Παρασκευή Παναγιώτου.

Η έκθεση σε όλη τη διάρκειά της πλαισιώνεται από μουσικά δρώμενα στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Μουσικής, με μουσικό επιμελητή τον Κων/νο Καράμπελα Σγούρδα. Στη συνέχεια θα έχει και ένα δεύτερο κύκλο παρουσίασης στις 10 Νοεμβρίου στο Βελλίδειο Πνευματικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: http://human-colours-music-greekmailart.blogspot.com/


Γιώτα Μπακούτη


Ευμορφία Γκίκα Ραχούτη


Παναγιώτα Ηλιάδη


Γιάννα Φιλάου


Κατερίνα Αρμενοπούλου


Παρασκευή Παναγιώτου


Ηλίας Γκίζας


Μαρίνα Παπαστάμου


Γεώργιος Ραχούτης


Μαρίνα Ντόβρου


Μιχάλης Μπόχτης

Πηγή: http://human-colours-music-greekmailart.blogspot.com/